- en professionel løsning

Vil du ringes op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ByggeEntrepriser

H.A. ByggeService ApS har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser og vi har mange projekter bag os.

Ved at vælge en totalløsning gennem H.A. ByggeService ApS, har de blot een kontaktperson, der står for den videre kontakt til de implicerede faggrupper.

Vi koordinerer således Deres projekt på en professionel vis, så de kan koncentrere Dem om vigtigere ting end at holde styr på flere håmdværksgrupper på én gang.

Kort sagt - Vi har overblikket for dem!

Når De indgår en ByggeEntreprise med os, lægger vi altid vægt på en grundig indledende dialog, hvor vi kigger på tegninger, drøfter muligheder og konsekvenser og afstemmer vores forventninger til byggeprojektet.

Som Hovedentreprenør stiller vi de samme krav til vores underleverandører som til os selv: De skal have samvittigheden, glæden og ærligheden med i arbejdet.

Vi bruger gerne vores faste stab af dygtige samarbejdspartnere, som vi kender og kan stå inde for, men undersøger naturligvis også markedet for at få det bedste tilbud på opgaven.

Kort sagt - Vi leverer en profesionel løsning!

H.A. ByggeService ApS behandler alle yders profesionelt og vi prissætter alle former for entrepriser, store som små, lige fra badeværelser & køkkener til ombygninger & tilbygninger til nybyggeri. Om det så drejer sig om bare en lille håndværks hjælp der er brug for, ja så klare vi også dette.

Kort sagt - Vi leverer det bedste tilbud!

Vi er omfattet af Byg Garanti - din garanti for ​at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet.

Byggeinspiration:

H.A. ByggeService ApS

Enghavevej 6, Kulerup

DK- 4100 Ringsted

( Køge Kommune )

 

CVR: 27970486

Tlf.: 43 71 79 15 / 20 91 79 15

E-mail: ha@habyggeservice.dk