Den 1. februar 2002 blev Tømrer- & Snedkerfirmaet H.A. Byg grundlagt som en enkelmandsvirksomhed af Henrik Andersen.

I Juli måned 2004 bliver H.A. Byg omdannet til et anpartsselskab, som samtidig i den forbindelse skifter navn til H.A. ByggeService ApS.

H.A. ByggeService ApS er et mindre Tømrer- & Snedkerfirma, som beskæftiger 3-5 medarbejdere.

Firmaet beskæftiger kun dygtige medarbejdere. Alle har en faglig udddanelse inden for Tømrer- Snedkerfaget, eller er i gang med en uddannelse inden for Tømrer- Snedkerfaget.

Firmaet har idag Kontor, Værksted og Maskinsnedkeri på adressen Enghavevej 6, 4100 Ringsted (Køge Kommune)

H.A. ByggeService ApS har for øje hele tiden at holde virksomhedens driftsomkostninger nede, hvilket gerne skulle komme vores kunder til gode.

Målsætningen for H.A. ByggeService ApS er at fremstå som et kvalitetsbevist Tømrer- & Snedkerfirma, der udfører opgaver inden for traditionelt Tømrer- & Snedkerarbejde, Renovering, Om- & Tilbygninger, Specielopgaver og Serviceopgaver m.m.

H.A. ByggeService ApS udfører gerne opgaver i totalentrepriser inden for byggeri, håndværk og serviceopgaver. Både store og små projekter. Vi har faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, så vi er godt rustet til at levere en total løsning.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udbedring af de mangler, der trods alt måtte forekomme i entreprisen.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

H.A. ByggeService ApS har ry for at være en solid leverandør af gode professionelle og solide håndværksmæssige løsninger til konkurrencedygtige priser.

H.A. ByggeService ApS er naturligvis medlem af Dank Byggeri og tilsluttet Byg-garantiordning.

Hurtig udrykning er en del af vores image.​

Kontakt os med din opgave og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med din opgave og vi kvitterer med et godt tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Tømrerfirma med 22 års erfaring

Vi er en solid leverandør af gode professionelle og solide håndværksmæssige byggeløsninger.

Dækket af Byg Garanti

H.A. ByggeService ApS er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti som dækker dit projekt.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder fordelagtige priser på tømrer- og snedkeropgaver hos både private og virksomheder.

kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud fra os i dag

Overvejer du at starte et byggeprojekt? Lad os hjælpe dig med at realisere din byggedrøm. Kontakt os for at drøfte detaljerne og få et uforpligtende tilbud på en tømrer. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, skrive til ha@habyggeservice.dk eller ringe på 43 71 79 15. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

H.A. ByggeService ApS

Enghavevej 6, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 27970486

Telefon: ​+45 4371 7915

E-mail: ha@habyggeservice.dk

Se vores cookiepolitik

Kvalitetsbevidst håndværk

H.A. ByggeService ApS udfører gerne opgaver i totalentrepriser inden for byggeri, håndværk og serviceopgaver. Vi har faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, så vi er godt rustet til at levere en total løsning, og er naturligvis dækket af Byg Garanti.

di_byggeri_farve