- en professionel løsning

Vil du ringes op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil af H.A. ByggeService ApS

Den 1. februar 2002 blev Tømrer- & Snedkerfirmaet H.A. Byg grundlagt som en enkelmandsvirksomhed af Henrik Andersen.

I Juli måned 2004 bliver H.A. Byg omdannet til et anpartsselskab, som samtidig i den forbindelse skifter navn til H.A. ByggeService ApS.

H.A. ByggeService ApS er et mindre Tømrer- & Snedkerfirma, som beskæftiger 3-5 medarbejdere.

Firmaet beskæftiger kun dygtige medarbejdere. Alle har en faglig udddanelse inden for Tømrer- Snedkerfaget, eller er i gang med en uddannelse inden for Tømrer- Snedkerfaget.

Firmaet har idag Kontor, Værksted og Maskinsnedkeri på adressen Enghavevej 6, 4100 Ringsted (Køge Kommune)

H.A. ByggeService ApS har for øje hele tiden at holde virksomhedens driftsomkostninger nede, hvilket gerne skulle komme vores kunder til gode.

Målsætningen for H.A. ByggeService ApS er at fremstå som et kvalitetsbevist Tømrer- & Snedkerfirma, der udfører opgaver inden for traditionelt Tømrer- & Snedkerarbejde, Renovering, Om- & Tilbygninger, Specielopgaver og Serviceopgaver m.m.

H.A. ByggeService ApS udfører gerne opgaver i totalentrepriser inden for byggeri, håndværk og serviceopgaver. Både store og små projekter. Vi har faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, så vi er godt rustet til at levere en total løsning.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udbedring af de mangler, der trods alt måtte forekomme i entreprisen.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

H.A. ByggeService ApS har ry for at være en solid leverandør af gode professionelle og solide håndværksmæssige løsninger til konkurrencedygtige priser.

H.A. ByggeService ApS er naturligvis medlem af Dank Byggeri og tilsluttet Byg-garantiordning.

Hurtig udrykning er en del af vores image.​

Vi er omfattet af Byg Garanti - din garanti for ​at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet.

Byggeinspiration:

H.A. ByggeService ApS

Enghavevej 6, Kulerup

DK- 4100 Ringsted

( Køge Kommune )

 

CVR: 27970486

Tlf.: 43 71 79 15 / 20 91 79 15

E-mail: ha@habyggeservice.dk