Hvorfor ikke få det bedste ud af dit udendørsareal?

Når solen skinner, og vejret er skønt, er intet mere fristende end at nyde det på en skøn træterrasse. Hos H.A. ByggeService ApS står vi klar til at opbygge en ny træterrasse til dig, så du kan nyde de lune sommerdage med dine nærmeste. Vi leverer en service ud over det sædvanlige i blandt andet Ringsted, Køge og Haslev.

Lad os skabe din nye træterrasse

Vi forstår, hvad det kræver for at skabe det ideelle udendørs miljø. Med vores erfaring og dedikation til kvalitet vi klar til at varetage dit projekt om en ny træterrasse. Vælg os for en træterrasse, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også holdbar og lavet til at vare.

Dine bekymringer er vores topprioritet. Vi ved, at du tænker på budget, tidsramme og kvalitet. Derfor leverer vi altid til tiden, holder os inden for budgettet og garanterer en ny træterrasse, der kan modstå tidens prøve. Vores tilgang er gennemsigtig, og vores arbejde afspejler vores passion for det vi gør. Med vores unikke kombination af kreativitet, færdigheder og dygtighed, er vi rustet til at tackle ethvert træterrasseprojekt, uanset om det er til private hjem eller forretningsfaciliteter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse

Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte oase med en ny træterrasse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om projektet. Vi ser frem til at gøre din terrassedrøm til virkelighed.

Kontakt os med din opgave og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med din opgave og vi kvitterer med et godt tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Tømrerfirma med 22 års erfaring

Vi er en solid leverandør af gode professionelle og solide håndværksmæssige byggeløsninger.

Dækket af Byg Garanti

H.A. ByggeService ApS er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti som dækker dit projekt.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder fordelagtige priser på tømrer- og snedkeropgaver hos både private og virksomheder.

kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud fra os i dag

Overvejer du at starte et byggeprojekt? Lad os hjælpe dig med at realisere din byggedrøm. Kontakt os for at drøfte detaljerne og få et uforpligtende tilbud på en tømrer. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, skrive til ha@habyggeservice.dk eller ringe på 43 71 79 15. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

H.A. ByggeService ApS

Enghavevej 6, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 27970486

Telefon: ​+45 4371 7915

E-mail: ha@habyggeservice.dk

Se vores cookiepolitik

Kvalitetsbevidst håndværk

H.A. ByggeService ApS udfører gerne opgaver i totalentrepriser inden for byggeri, håndværk og serviceopgaver. Vi har faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, så vi er godt rustet til at levere en total løsning, og er naturligvis dækket af Byg Garanti.

di_byggeri_farve