Har du brug for et nyt tag eller en tagrenovering?

Hos H.A. ByggeService ApS har vi specialiseret os i tagrenovering og lægning af nye tage med mange års erfaring bag os. Vi forstår, hvor afgørende dit tag er som beskyttelse mod de hårde klimatiske forhold, vi oplever.

Derfor står vi klar til at sikre, at dit tag er i topform – for at spare dig for både bekymringer og unødige udgifter i fremtiden. Vi har gennem årene hjulpet med nyt tag og kviste lokalt i Ringsted, men vi kommer også gerne til nærtliggende byer som Haslev og Køge.

Hvorfor vælge H.A. ByggeService ApS til dit tagprojekt?

Med vores omfattende erfaring inden for både tagrenovering og installation af nyt tag, ved vi præcis, hvad der skal til for at give dig det bedst mulige resultat. Vores ekspertise sikrer, at vi kan identificere selv de mindste tegn på slitage eller skade. Dette er essentielt, da tidlig opdagelse af utætheder kan forhindre større, kostbare skader senere hen.

Vi er uddannet i de seneste teknikker inden for taglægning og -reparation. Det betyder, at vi hurtigt kan vurdere, om dit tag kan repareres med en mindre indgriben, eller om det er tid til at overveje et helt nyt tag. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig vurdering af tagets tilstand og dine specifikke behov, for at sikre, at du får den mest holdbare og økonomisk fordelagtige løsning.

Kontakt os for et uforpligtende eftersyn af dit tag

Er du i tvivl om dit tags tilstand? Eller har du bemærket tegn på slid, der bekymrer dig? Lad ikke småproblemer udvikle sig til større og dyrere reparationer. Kontakt H.A. ByggeService ApS i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller en renovering

Vi står klar til at tilbyde dig en professionel vurdering og rådgive dig om den bedste løsning, så dit hjem forbliver tørt og sikkert – uanset vejret.

Kontakt os med din opgave og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med din opgave og vi kvitterer med et godt tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Tømrerfirma med 22 års erfaring

Vi er en solid leverandør af gode professionelle og solide håndværksmæssige byggeløsninger.

Dækket af Byg Garanti

H.A. ByggeService ApS er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti som dækker dit projekt.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder fordelagtige priser på tømrer- og snedkeropgaver hos både private og virksomheder.

kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud fra os i dag

Overvejer du at starte et byggeprojekt? Lad os hjælpe dig med at realisere din byggedrøm. Kontakt os for at drøfte detaljerne og få et uforpligtende tilbud på en tømrer. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, skrive til ha@habyggeservice.dk eller ringe på 43 71 79 15. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

H.A. ByggeService ApS

Enghavevej 6, 4100 Ringsted

CVR-nummer: 27970486

Telefon: ​+45 4371 7915

E-mail: ha@habyggeservice.dk

Se vores cookiepolitik

Kvalitetsbevidst håndværk

H.A. ByggeService ApS udfører gerne opgaver i totalentrepriser inden for byggeri, håndværk og serviceopgaver. Vi har faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, så vi er godt rustet til at levere en total løsning, og er naturligvis dækket af Byg Garanti.

di_byggeri_farve